Na 6 jaar vonden we dat de tijd gekomen was voor een nieuwe look voor de website van Bridgeclub Beveren. We hopen dat deze look voldoet aan wat jullie van onze website verwachten.

Ook op de vernieuwde website zullen een aantal zaken alleen voor leden bestemd zijn. We denken hierbij vooral aan de ledenlijst. Net zoals vroeger zal je moeten inloggen om deze informatie te zien. Hiertoe hebben jullie een ‘username’ en ‘password’ nodig.
Voor de leden die in het laatste jaar minstens 1 keer aangelogd hebben, zullen we een nieuwe ‘username’ maken. Daarna krijgen jullie automatisch een email via dewelke jullie een ‘password’ kunnen instellen.
Andere leden kunnen uiteraard altijd via webmaster@bridgeclubbeveren.be een ‘username’ aanvragen.